Het laatste formule 1 nieuws

100% NL zamelt geld in voor boetes voor ‘illegale show’ Theo Maassen: ‘Helemaal geweldig’

100% NL zamelt geld in voor boetes voor ‘illegale show’ Theo Maassen: ‘Helemaal geweldig’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ANP KIPPA EVERT ELZINGA Radiozender 100% NL zegt dat theater De Liefde in Haarlem zich „geen zorgen” hoeft te maken over het betalen van de dwangsom die vanavond eventueel wordt opgelegd . Er is volgens de zender genoeg animo onder de luisteraars voor het inzamelen van geld.

In het theater staan vanavond- en morgenavond voorstellingen van Theo Maassen op de planning, voor een volle zaal. Volgens de huidige coronamaatregelen mogen theaters maar twee derde van de volledige capaciteit binnenlaten. De Liefde besloot zich niet aan die maatregel te gaan houden. Tijdens de try-outs vandaag en morgen zijn dan ook alle 120 stoelen bezet. De bezoekers moeten wel hun CoronaCheck-app laten zien, waar netjes op wordt gecontroleerd.

Twitter wordt niet geladen omdat je geen toestemming hebt gegeven. Klik hier om het aan te passen.
Wel toestemming gegeven maar niet getoond, herlaad de pagina. — Джорди (@Tattoojordy) September 10, 2021 De gemeente heeft aangegeven ‘handhavend’ op te treden. Dat zou kunnen betekenen dat het theater een dwangsom krijgt van 2500 euro op de eerste avond. Het is niet duidelijk wat er gebeurt als het theater ook de tweede avond op volle capaciteit laat draaien. Show Theo Maassen in theater De Liefde gaat door

100% NL besloot vanochtend een inzamelingsactie aan te kondigen om in ieder geval de dwangsom van vandaag op te vangen, mede omdat het theater volledig wordt gerund door vrijwilligers. De Liefde noemt de actie „helemaal geweldig”.

Twitter wordt niet geladen omdat je geen toestemming hebt gegeven. Klik hier om het aan te passen.
Wel toestemming gegeven maar niet getoond, herlaad de pagina. Theater houdt vast aan volle zaal bij Theo Maassen: ‘Nog niks gehoord van gemeente’ #theomaassen #theaterdeliefde #haarlem https://t.co/aKSK1MeEIK pic.twitter.com/cEDbZcKL03 — Rodi Haarlem (@RodiHaarlem) September 14, 2021 Het daadwerkelijk doneren van geld is nog niet begonnen. De radiozender heeft puur geïnventariseerd of er animo is voor de actie. Wanneer de dwangsom vandaag daadwerkelijk wordt opgelegd, brengt 100% NL de luisteraar en het theater met elkaar in contact, laat een woordvoerder van de zender weten.

De boete kan oplopen tot 5000 euro. Volgens een woordvoerder van Theater De Liefde zijn meerdere bezoekers […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina 100% NL zamelt geld in voor boetes voor ‘illegale show’ Theo Maassen: ‘Helemaal geweldig’