Het laatste formule 1 nieuws

1Lunch: Red Bull moet weer op zoek naar een nieuwe motor

1Lunch: Red Bull moet weer op zoek naar een nieuwe motor

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De komende editie van de 11devande11de wordt nog kleinschaliger, Frenkie P. gaat in beroep tegen zijn levenslange celstraf en het team van Max Verstappen moet weer op zoek naar een nieuwe motor. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Komende editie 11devande11de nog kleinschaliger
De 11devande11de wordt dit jaar nog kleinschaliger gevierd. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen mogen er maximaal 30 carnavalisten in Roermond aanwezig zijn. Het bezoekersaantal was eerder al teruggebracht naar 200. Lees hier meer.

Bizar: Ex-Roda-keeper verliest na 24 penalty’s
Als keeper van Roda JC stopte Pawel Kieszek ooit één strafschop. Dat lukte hem donderdag ook namens het Portugese Rio Ave tegen AC Milan, maar echt gelukkig werd de Pool daar niet van. Kieszek stond immers in de spotlights in een van de meest tumultueuze strafschoppenseries die zich ooit in de (voorronde voor) de Europa League voltrok. Er werden maar liefst 24 strafschoppen genomen. Lees hier hoe dat ging . Frenkie P. in hoger beroep tegen levenslange celstraf
Frenkie P. (47) legt zich niet zomaar neer bij een leven lang in de gevangenis. De kopman van de Bende van Venlo hoopte in augustus via een kort geding zijn celdeur op een kiertje te zetten. Dat mislukte, maar hij gaat nu in hoger beroep. Lees hier meer.

Red Bull moet op zoek naar nieuwe motoren
Het Formule 1-team van Max Verstappen moet weer op zoek naar een nieuwe motorleverancier. Honda vertrekt eind volgend jaar uit de Formule 1. “Hoewel we het jammer vinden dat er een einde komt aan de samenwerking met Honda, zijn we enorm trots op onze gezamenlijke successen”, laat teambaas Christian Horner van Red Bull weten. Lees hier meer . Following the decision by @HondaRacingF1 to withdraw from #F1 after the 2021 season, we would like to thank them for their exceptional efforts as a power unit supplier and look forward to continued success for the remainder of 2020 and 2021. — Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) October 2, 2020 Limburgse bedrijven grootgebruikers van coronasteun
De helft van de bedrijven in Limburg maakt gebruik van een financiële regeling in […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina 1Lunch: Red Bull moet weer op zoek naar een nieuwe motor