Het laatste formule 1 nieuws

Aan Mercedes gelieerde teambaas vindt het tijd voor titel Verstappen

Aan Mercedes gelieerde teambaas vindt het tijd voor titel Verstappen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De aan Mercedes gelieerde Hubert Haupt heeft zijn voorkeur uitgesproken voor een nieuwe F1-kampioen. Haupt hoopt daarom dat niet Lewis Hamilton opnieuw de titel pakt, maar dat Verstappen ermee vandoor gaat. Mercedes-man juicht voor Verstappen

Haupt is de baas van een eigen DTM-team en rijdt in het kampioenschap met drie Mercedes AMG-bolides. Toch ligt zijn hart niet volledig bij de krachtsinspanningen van Mercedes, zo blijkt uit een interview met hem van het Duitse Sport1 .

Samen met Mercedes-coureur en DTM-kampioen Maximilian Götz is Haupt te gast. Het stel krijgt de vraag voorgelegd wie er in 2021 het F1-kampioenschap moet winnen. Haupt antwoordt daar lacherig en lichtelijk schaamtevol op.

“Max Verstappen. Ik denk dat het tijd is dat iemand anders dan Lewis Hamilton wereldkampioen wordt.” Haupt legt uit dat zijn loyaliteit uiteraard bij Mercedes ligt, maar hij benadrukt: “Als het aankomt op Formule 1, zal het een enorme prestatie zijn als Red Bull de titel wint. Ik hoop dat Verstappen het voor elkaar krijgt.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Aan Mercedes gelieerde teambaas vindt het tijd voor titel Verstappen