Het laatste formule 1 nieuws

Afgelopen twee weken 1781 coronatesten afgenomen in de Formule 1: diverse COVID-19-gevallen bij Williams

Afgelopen twee weken 1781 coronatesten afgenomen in de Formule 1: diverse COVID-19-gevallen bij Williams

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het Williams F1-team heeft bevestigd dat het is getroffen door diverse gevallen van COVID-19. De autosportfederatie FIA meldde al eerder dat er in de afgelopen zeven dagen acht gevallen waren geregistreerd. Welke teamleden erbij betrokken zijn, is niet bekend gemaakt vanwege privacyoverwegingen. De teamleden kregen een positief resultaat op hun Covid-19-test in de afgelopen twee weken, zo meldde Speedweek.com.

Williams stelt dat de FIA-richtlijnen voor Covid-19 te allen tijde zijn gevolgd en dat de veiligheid van de betrokkenen topprioriteit is. Om deze reden moeten sommige teamleden die in contact zijn geweest met de geïnfecteerden nu in een periode van zelfisolatie gaan.

In de afgelopen twee weken zijn er acht positieve gevallen in de Formule 1 geteld. Dat is één minder dan in de vorige periode, maar er zijn ook aanzienlijk minder tests geweest (1781 in vergelijking met 4281 in de vorige periode).

Lees het hele artikel op de volgende pagina Afgelopen twee weken 1781 coronatesten afgenomen in de Formule 1: diverse COVID-19-gevallen bij Williams