Het laatste formule 1 nieuws

Afwezige Fernando Alonso: "Het wordt enorm spannend om de eerste keer met de Alpine A521 te rijden"

Afwezige Fernando Alonso: “Het wordt enorm spannend om de eerste keer met de Alpine A521 te rijden”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Fernando Alonso keert dit jaar na een afwezigheid van twee seizoenen terug in de Formule 1. De Spanjaard wordt in juli 40, maar denkt nog altijd hoge ogen te kunnen scoren op het hoogste niveau. Samen met teamgenoot Esteban Ocon verwacht Alonso voorin mee te strijden. “Ik ben heel blij dat ik terug ben in de Formule 1 en deel uitmaak van een nieuw hoofdstuk in de sport met het Alpine F1 Team”, aldus Alonso in een eerste reactie. “Ik heb hard gewerkt aan mijn terugkeer in de Formule 1 en mijn plan is om vanaf het begin direct aan te vallen”, zo waarschuwt Alonso de concurrentie. “Het wordt enorm spannend om de eerste keer in de auto te rijden en ik hoop dat beide fabrieken van dat moment kunnen genieten.”

“We vormen een sterk team en samen met Esteban moeten we de stijgende lijn van vorig jaar doortrekken en goede resultaten boeken. We realiseren ons dat het een enorm spannend seizoen wordt, maar we gaan de strijd graag aan. De auto ziet er geweldig uit en ik bewaar dierbare herinneringen aan racen in een blauwe Formule 1-auto .” Ben jij al gratis lid van het RaceXpress Youtube-kanaal ? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

Lees het hele artikel op de volgende pagina Afwezige Fernando Alonso: “Het wordt enorm spannend om de eerste keer met de Alpine A521 te rijden”