Het laatste formule 1 nieuws

Albon is tevreden: 'Ben onderdeel van het succesverhaal van Verstappen'

Albon is tevreden: ‘Ben onderdeel van het succesverhaal van Verstappen’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Alex Albon is weer terug op de Formule 1-grid na een jaar aan de zijlijn. Dat was niet altijd makkelijk, maar hij is blij dat hij onderdeel is van het succesverhaal van Max Verstappen.

In 2021 was Albon nog steeds aanwezig in de Formule 1-paddock, maar niet omdat hij coureur was bij een team. Hij werd de coach van Yuki Tsunoda en deed daarnaast simulatorwerk voor Red Bull Racing. De voormalig Red Bull-coureur reed daarnaast ook in de DTM waar hij het seizoen als zesde eindigde.

Het jaar aan de zijlijn was niet makkelijk, aangezien de Williams-coureur graag op de grid had gestaan. Ondanks dat het af en toe echt moeilijk was, heeft de coureur het wel naar zijn zin gehad: “Tegelijkertijd was het spannend om deel uit te maken van het succesverhaal van Max. Ik heb het gevoel dat ik een beetje heb bijgedragen aan het succes”, vertelt hij bij Speedweek . Terug op de grid

Aankomend seizoen zullen we Albon weer op de Formule 1-grid zien, aangezien hij een contract heeft getekend bij Williams. Hopelijk kan hij samen met Nicholas Latifi veel punten scoren voor het Britse team.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Albon is tevreden: ‘Ben onderdeel van het succesverhaal van Verstappen’