Het laatste formule 1 nieuws

Albon ontbreekt op voorlopige F1-entreelijst 2021, Hamilton wel ingeschreven

Albon ontbreekt op voorlopige F1-entreelijst 2021, Hamilton wel ingeschreven

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tijdens het Grand Prix-weekend in Abu Dhabi is de eerste voorlopige entreelijst voor het Formule 1-seizoen 2021 naar buiten gebracht. Daarop staan al achttien namen die door de tien verschillende renstallen in zijn geschreven. Er zijn twee lege plekken: een bij Red Bull en een bij AlphaTauri.

Helmut Marko en co. hebben overduidelijk nog steeds geen knoop doorgehakt over de invulling van het Red Bull-coureursgilde voor 2021. Max Verstappen en Pierre Gasly zijn zeker van hun inschrijving maar Daniil Kvyat en Alexander Albon ontbreken en moeten duidelijk vrezen voor hun F1-stoeltje.

Opvallend genoeg schittert de naam van Lewis Hamilton wel op de entreelijst, terwijl de Brit als het goed is niet over een contract beschikt. Mercedes en hij zijn volgens officiële berichten nog steeds niet overeengekomen over een nieuwe verbintenis, maar blijkbaar is er iets wat de wereld niet weet of zijn de twee partijen er honderd procent zeker van dat ze een nieuwe deal zullen sluiten.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Albon ontbreekt op voorlopige F1-entreelijst 2021, Hamilton wel ingeschreven