Het laatste formule 1 nieuws

Alfa Romeo-teambaas in thuisisolatie na positieve COVID19-test

Alfa Romeo-teambaas in thuisisolatie na positieve COVID19-test

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© Alfa Romeo F1 Eerder deze week liet de Franse teambaas zich testen en die kwam positief terug. Toen hij zich twee dagen later opnieuw liet testen was de test negatief. Desondanks verblijft Vasseur de komende zeven dagen in thuisisolatie.

“Volgens de protocollen die zijn opgesteld door de Franse autoriteiten, heeft hij zich onmiddellijk thuis geïsoleerd. Vanwege de Franse regelgeving en in het belang van de veiligheid van de heer Vasseur zelf, het team, alle mede concurrenten en de hele gemeenschap, zal hij niet naar Bahrein reizen”, aldus de verklaring van de Formule 1 .

“Frédéric Vasseur vertoont geen symptomen en is opgewekt”, aldus Alfa Romeo Racing. “In het belang van de veiligheid van de heer Vasseur zelf, het team, alle collega-deelnemers en de hele gemeenschap en met inachtneming van de Franse regelgeving, zal de heer Vasseur echter niet naar Bahrein reizen en zal hij, zoals vereist, de komende zeven dagen vanuit huis blijven opereren”

“De heer Vasseur zal volledig operationeel zijn en verbonden zijn met de garage voor de duur van de test, en er zal geen plaatsvervangend teambaas worden genoemd, zonder dat er deze week een verdere impact op onze activiteiten wordt voorspeld”, sluit Alfa Romeo Racing af.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Alfa Romeo-teambaas in thuisisolatie na positieve COVID19-test