Het laatste formule 1 nieuws

Alonso ergert zich aan de media-afspraken: 'Er is echt niets te zeggen'

Alonso ergert zich aan de media-afspraken: ‘Er is echt niets te zeggen’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Als Formule 1 -coureur ben je niet alleen veel aan het reizen en racen, maar staat je kalender ook vol met media-verplichtingen. Fernando Alonso vindt dan ook dat er veel minder persconferenties en media-afspraken zouden moeten zijn tijdens een Formule 1-weekend, aangezien het erg repetitief is.

Formule 1-coureurs moeten op donderdag een persconferentie doen en vervolgens wordt er tijdens het weekend van ze verwacht dat ze na elke sessie en soms ook voor die tijd naar de media gaan om antwoorden te geven op hun vragen. Alonso vindt het maar onzin, vooral omdat ze zo vaak dezelfde vragen moeten beantwoorden.

“We doen een persconferentie op donderdag, vrijdag, zaterdagochtend, zaterdagmiddag, op vrijdag bij de rijdersparade, op zondag bij de rijdersparade en op zondag na de race. En er is echt niets te zeggen”, legt de Spanjaard uit bij Motorsport-Total.com . ‘We kunnen eigenlijk telkens hetzelfde zeggen’

Het Formule 1-seizoen is ook bijna voorbij, aangezien er nog maar drie races zullen plaatsvinden. De meeste teams zijn alleen nog maar bezig met de auto voor volgend jaar en dus is er ook niet veel te zeggen over eventuele ontwikkelingen of updates als het gaat om de auto’s. Volgens Alonso is het enige interessante nog de titelstrijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton .

“In principe kunnen we dezelfde verklaringen afleggen voor Qatar, voor Jeddah en Abu Dhabi. Ik denk dat het meest interessante de titelstrijd met Hamilton en Verstappen is. Al het andere is erg, erg saai, erg repetitief.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Alonso ergert zich aan de media-afspraken: ‘Er is echt niets te zeggen’