Het laatste formule 1 nieuws

Alonso gemotiveerd: 'Geweldige kans op een gelijk speelveld in 2022'

Alonso gemotiveerd: ‘Geweldige kans op een gelijk speelveld in 2022’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Fernando Alonso blijft ook in 2022 actief in de Formule 1 . De Spanjaard is al vanaf dag één bezig met de nieuwe reglementen voor 2022, en dus mag het geen verrassing heten dat Alonso nu officieel heeft bijgetekend voor het volgende seizoen.

De tweevoudig wereldkampioen keerde dit seizoen terug in de Formule 1 na een afwezigheid van twee jaar. In die tijd was hij nog wel in andere klasses actief geweest, maar even uit de sport zorgt normaal gesproken toch voor een vermindering in kwaliteit. Alonso heeft echter laten zien dat hij nog altijd het vuur in zich heeft. Perez remt de ontwikkeling: ‘Hij moet de tijden van Verstappen matchen’ Alonso blijft

‘’Ik ben erg blij dat ik de verlenging van mijn contract met het Alpine F1 Team in 2022 kan bevestigen. Ik voelde me bij mijn terugkeer onmiddellijk thuis en werd met open armen ontvangen. Het is een plezier om opnieuw te werken met de meest briljante geesten van onze sport in Enstone en Viry-Châtillon. Dit seizoen is spannend voor iedereen, maar we hebben collectief mooie vooruitgang geboekt en het resultaat in Hongarije is daar een prachtig voorbeeld van’’, laat Alonso weten in het statement van Alpine.

‘’We willen dit seizoen nog meer positieve momenten beleven, maar ook vanaf volgend jaar met de reglementswijziging in de Formule 1. Ik ben een groot voorstander van eerlijkere regels en nieuwigheden in de discipline, dus seizoen 2022 is een gouden kans. Ik kijk niet alleen uit naar de tweede helft van het jaar, maar ook om in 2022 Alpine te vertegenwoordigen naast Esteban’’, besluit de Spanjaard.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Alonso gemotiveerd: ‘Geweldige kans op een gelijk speelveld in 2022’