Het laatste formule 1 nieuws

Alonso geniet van Verstappen: 'Hij rijdt zeer spectaculair'

Alonso geniet van Verstappen: ‘Hij rijdt zeer spectaculair’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1 beleeft een zeer spannend seizoen. Lewis Hamilton wist de afgelopen jaren nog steevast de wereldtitel te veroveren, maar krijgt dit seizoen concurrentie van Max Verstappen . De Nederlander heeft voorlopig een voorsprong van 32 punten op de Engelsman.

Verstappen maakte de afgelopen races een zeer sterke indruk. De rijder van Red Bull Racing veroverde de overwinning tijdens de Grand Prix van Frankrijk, Steiermark en Oostenrijk, waardoor hij een voorsprong van tientallen punten heeft op Hamilton. Hoewel de zevenvoudig wereldkampioen in Silverstone weer wat hoopt terug te doen, straalt Verstappen vooralsnog meer vertrouwen uit. Alonso geniet van Verstappen

De Red Bull-rijder maakt niet alleen indruk op het publiek thuis, maar heeft ook het respect van de huidige coureurs op het circuit. Tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso kijkt met veel plezier naar de prestaties van Verstappen en geniet van de manier waarop hij zijn races uitrijdt.

De Spanjaard vindt het moeilijk om te zeggen dat Verstappen op hem lijkt. “Ik weet het niet. Ik denk niet dat je rijstijlen met elkaar kunt vergelijken”, reageert hij tegen Marca . “Iedereen heeft zijn eigen stijl. Verstappen rijdt zeer spectaculair, en je geniet ervan om naar hem te kijken. Vorig jaar, toen ik thuis naar de televisie zat te kijken, kreeg ik met coureurs als Verstappen altijd iets extra’s. En dat soort coureurs wil je aanmoedigen, zodat het goed met ze gaat.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Alonso geniet van Verstappen: ‘Hij rijdt zeer spectaculair’