Het laatste formule 1 nieuws

Alonso genoot naast Verstappen van nog een coureur: 'Ze gaven iets extra's'

Alonso genoot naast Verstappen van nog een coureur: ‘Ze gaven iets extra’s’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Fernando Alonso keerde in 2021 na een aantal jaren terug in de Formule 1 . De Spanjaard was de afgelopen jaren groot fan van twee coureurs, zo vertelt hij in een interview met de officiële website van de Formule 1 .

De coureur van Alpine stak de laatste jaren niet onder stoelen of banken dat hij kon genieten van de kwaliteiten van Max Verstappen . De Nederlander won vorig kalenderjaar het wereldkampioenschap, maar liet al eerder zien over een groot talent te beschikken. De Nederlander gaf Alonso een extra reden om de Formule 1 te blijven volgen.

Daarnaast keek hij in die periode graag naar George Russell . De Brit beleefde afgelopen seizoen een geweldig jaar bij Williams , waarmee hij een overstap veiligstelde naar Mercedes. Volgens Alonso zag de Duitse renstal dit goed, maar konden ze de laatste jaren al zien dat Russell veel talent in huis had. Alonso kijkt dan ook uit naar het nieuwe seizoen. Alonso genoot van drietal

Verstappen en Russell waren dan ook de rijders die hij de laatste jaren goed volgde. “En Daniel omdat hij vorig jaar in de Renault zat en die auto was erg interessant voor mij”, lacht hij in het interview. “Ze gaven iets extra’s en dat was de reden waarom ik de televisie aanzette.” In 2022 moet blijken of het drietal hetzelfde niveau kan brengen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Alonso genoot naast Verstappen van nog een coureur: ‘Ze gaven iets extra’s’