Het laatste formule 1 nieuws

Alonso heeft totaal geen spijt van zijn vertrek uit de Formule 1

Alonso heeft totaal geen spijt van zijn vertrek uit de Formule 1

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Fernando Alons o kondigde in 2018 zijn afscheid van de Formule 1 aan. Na vier tropenjaren bij McLaren vond hij het welletjes. En daarbij: hij had zijn blik gericht op het winnen van de triple crown, een realistisch doel aangezien hij al tweevoudig wereldkampioen was en net de 24 uur van Le Mans op zijn naam had geschreven.

De Spanjaard deed in 2019 en 2020 een poging om de triple crown te completeren met een overwinning in de Indy 500. Hij faalde opzichtig, maar sluit een nieuwe poging niet uit. Hij reed ook in het WEC en nam onlangs deel aan de Dakar Rally.

In een vragenrondje op Instagram gaf hij toe geen spijt te hebben van zijn vertrek uit de Formule 1. “Niet waar. Ik heb WEC gewonnen, twee keer Le Mans Daytona en mijn eerste Indy 500 uitgereden. Ik hoop dit altijd te blijven doen.” Ook een terugkeer naar Dakar sluit hij niet uit.

Tussen neus en lippen door meldt de Spanjaard dat hij geen kans ziet op een overwinning bij zijn terugkeer in de Formule 1 met het tot Alpine gedoopte Renault.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Alonso heeft totaal geen spijt van zijn vertrek uit de Formule 1