Het laatste formule 1 nieuws

Alonso met titanium platen: "Verwacht eerlijk gezegd geen problemen"

Alonso met titanium platen: “Verwacht eerlijk gezegd geen problemen”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Fernando Alonso heeft twee titanium platen op zijn bovenkaak zitten, maar dat zal hem naar eigen zeggen niet hinderen tijdens de Grands Prix dit seizoen. De Alpine-coureur is een tijdje uit de Formule 1 geweest maar stelt helemaal klaar te zijn voor zijn terugkeer.

“Ik verwacht eerlijk gezegd geen problemen” , zegt Alonso over de start de start van het seizoen. De ervaren Spanjaard werd aangereden op de fiets en moest daardoor in de voorbereiding enkele weken missen. Het heeft echter niet heel veel impact gehad. Titanium platen voor Alonso

Alonso heeft inmiddels alweer twee weken training achter de rug en inmiddels is hij ook in de simulator gestapt. Fysiek is hij weer helemaal de oude. “Een ding is de professionele kant met het rijden, die is honderd procent. Qua persoonlijk vlak moet ik twee titanium platen laten verwijderen die ik op mijn bovenkaak heb, die zullen aan het einde van het seizoen worden verwijderd” , verklaart hij.

Als het seizoen in december geëindigd is zal Alonso dus weer onder het mes moeten. ” Dus, er is nog steeds iets aan de hand na het wereldkampioenschap, maar zoals ik al zei, mijn professionele leven zal hier niet door beïnvloed worden.” Alonso zal zaterdag voor het eerst in de 2021-wagen van Alpine stappen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Alonso met titanium platen: “Verwacht eerlijk gezegd geen problemen”