Het laatste formule 1 nieuws

Alonso slaat terug na kritiek: ''Het bleef zich elk weekend maar herhalen''

Alonso slaat terug na kritiek: ”Het bleef zich elk weekend maar herhalen”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Fernando Alonso liet aan het eind van de Grand Prix van Azerbeidzjan eindelijk weer wat zien van de oude Fernando. Met wat geweldige acties klom hij van de tiende naar de zesde plek in twee ronden tijd, en profiteerde hij daarmee optimaal van de herstart.

Voor Fernando Alonso is het nog niet de gedroomde rentree in de Formule 1 . De Spanjaard zag Alpine als een nieuw project, waarvan hij hoopt dat het in 2022 vruchten zal afwerpen. Alonso zelf had echter moeite aan de start van het seizoen, en kreeg uit veel hoeken kritiek over zich heen. Na de goede prestatie in Baku laat Alonso daarom van zich horen. Alonso slaat terug na kritiek

‘’Ik was niet al te ongelukkig over sommige races die als ‘erg slecht’ werden betiteld. Ik denk niet dat ze zo slecht waren. In Barcelona stonden we duidelijk op één stop en daar hebben we niet gepresteerd. Maar we zaten in Monaco min of meer op hetzelfde tempo als Esteban en ik denk dat ik daar twee seconden achter hem eindigde’’, zegt Alonso volgens Motorsport.com .

Toch bleef de kritiek, en daar kon Fernando zich wel aan irriteren. ‘’Het bleef zich elk weekend maar herhalen. De opinie was dat ik het erg moeilijk zou hebben, zelfs in vergelijking met andere coureurs zoals Daniel Ricciardo die dit jaar van team zijn veranderd. Maar dat is niet eerlijk. Er is denk ik een heel groot verschil tussen hun worstelingen en die van mij. Ik heb me nooit zorgen gemaakt, ik wist dat het gewoon een kwestie van tijd was’’, besluit Alonso.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Alonso slaat terug na kritiek: ”Het bleef zich elk weekend maar herhalen”