Het laatste formule 1 nieuws

Alonso stelt biografie uit om “de waarheid” te kunnen vertellen

Alonso stelt biografie uit om “de waarheid” te kunnen vertellen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Fernando Alonso is al lange tijd bezig met zijn autobiografie, waarin hij zijn levensverhaal vertelt. Aanvankelijk zou het boek aan het einde van zijn Formule 1-carrière in 2018 uitkomen, maar omdat hij bleef racen en nu weer terug is in de Formule 1 , is de publicatie uitgesteld. De waarheid vertellen

Na zijn vertrek uit de Formule 1 bleef Alonso racen in de WEC en de Dakar Rally. “Ik ben al een paar jaar bezig met het boek” , vertelt hij in een Instagram livesessie van zijn team Alpine. “Ik was oorspronkelijk van plan om het in 2018 uit te brengen, toen ik de Formule 1 verliet” , zo quote Autosport.com . “Maar toen hebben we het al een tijdje uitgesteld omdat ik me realiseerde dat ik in verschillende categorieën bleef racen en nu weer terug ben in de Formule 1.”

Het boek gaat er dus zeker komen, maar de fans moeten nog even wachten. “Ik zal het doen wanneer ik stop [met racen], en ik kan mijn eigen ervaringen en mijn eigen waarheid van dingen vertellen. Als het boek uitkomt terwijl ik aan het racen ben, dan is het misschien een beetje vreemd. Dus ik geef er de voorkeur aan om het af te maken en dan mijn ervaring van mijn leven in de autosport te vertellen.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Alonso stelt biografie uit om “de waarheid” te kunnen vertellen