Het laatste formule 1 nieuws

Alonso zeer gemotiveerd: "Elke race tot bijna perfectie presteren"

Alonso zeer gemotiveerd: “Elke race tot bijna perfectie presteren”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© Alpine Racing | De nieuwe Alpine A521 voor 2021. Dit is de aller eerste auto van het team van Alpine dat eerder bekent stond als Renault . Alpine nam eind 2020 het stokje over van Renault. Renault is het moederbedrijf van Alpine en zo heeft de Franse autogigant nog wel de touwtjes in handen.

Waar de auto’s van voorgaande jaren geel zwart kleurde is het team nu een geheel andere weg ingeslagen. De A521 is overwegend blauw met hier en daar wat rode en blauwe spatten. De auto zal zeker opvallen op het scherm.

De Franse formatie zal vandaag voor het eerst te zien zijn op het circuit, dan stapt Esteban Ocon in en doet een shake down op het Britse Silverstone. Zijn teamgenoot en tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso zal zijn later vandaag zijn helm onthullen waarmee hij komend seizoen gaat rijden. © Alpine Racing | De nieuwe Alpine A521 voor 2021. De Spanjaard die na twee seizoenen van afwezigheid weer achter het stuur van een Formule 1 wagen kruipt verwacht dat de strijd in het middenveld dit seizoen nog heviger zal gaan worden dan wat in 2020 al het geval was. “We moeten elke race tot bijna perfectie presteren”, aldus de 31-jarige Spanjaard.

Alonso die in 2005 en 2006 wereldkampioen werd met het team is verheugd op het nieuwe seizoen. “Ik voel me geweldig en in de beste vorm die ik ooit heb gehad, zowel fysiek als mentaal”, legde hij uit. Later voegde hij toe dat hij zich al een hele tijd aan het voorbereiden is op zijn comeback en dat hij weer frisse motivatie heeft om de strijd aan te gaan.

Esteban Ocon is ook erg te spreken over de auto en is vooral heel erg trots. “Ik ben heel trots om te racen voor het team van Alpine. Voor mezelf als Fransman is dat natuurlijk extra speciaal om voor een Frans team te racen. Ik ben heel erg enthousiast over het nieuwe project. Renault heeft veel progressie geboekt vorig seizoen en ik denk dat we voort kunnen bouwen op het niveau van vorig seizoen. Ik ben erg opgewonden over […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Alonso zeer gemotiveerd: “Elke race tot bijna perfectie presteren”

De leukste steden van Canada

De leukste steden van Canada

Slenter langs de Inner Harbour van Victoria op Vancouver Island, waan je in Parijs in het Franstalige Montréal en zet je cowboyhoed