Het laatste formule 1 nieuws

‘Als het niet een te grote zooi is, vind ik het best’

‘Als het niet een te grote zooi is, vind ik het best’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Spitsuur Kay Verhagen (27) en Jesse van Woensel (28) houden van techno- en housefeestjes. Corona heeft veel veranderd. „Vorige week zijn we, bij mega-uitzondering, naar het bos gegaan.”

Jesse : „Volgens mij was mijn eerste woord ‘auto’. Ik werk al vanaf mijn zeventiende als automonteur, eerst drie jaar in een leerwerkopleiding. Ik vind het leuk werk. Je hebt elke keer een ander klusje. En soms moet je een beetje stunten om iets goed te krijgen. Ik vind ook de racerij vet en kijk veel Formule-1-wedstrijden.”

Kay : „Ik ben opgegroeid tussen mijn vaders collectie van platen met oude house- en discomuziek. Hij stelde de dj-tafel op in de woonkamer. Dan zat ik daarvoor met mijn broertje en stiefzusje met barbies en auto’s te spelen, terwijl hij een optreden gaf. Later maakte ik zelf veel playlists en ging ik naar clubs.

„Per toeval kreeg ik een baan als festivalprogrammeur, voor een aantal clubs en festivals in Rotterdam boekte ik de dj’s. Ik was elke dag zo dankbaar en zó blij dat dát mijn baan was. In maart werden grote evenementen verboden. Een maand later heeft het bedrijf iedereen ontslagen.”

Jesse : „Ze was zo happy met die baan, en die dan verliezen. Echt heel erg zuur.”

Kay : „Ze zeggen dat ontslag lijkt op een rouwproces, en ik dacht ‘ja hoor’. Maar het was wel echt zo. Eerst was ik een beetje verdoofd. Toen kwam een soort strijdlust. De dag dat ik via Zoom hoorde dat ik ontslagen werd, schoot ik meteen in de ik-moet-een-baan-vindenmodus.
Kay Verhagen (27) en Jesse van Woensel (28) wonen samen in een appartement in het centrum van Breda. Kay is recent begonnen als zelfstandige. Nadat ze haar baan als festivalprogrammeur was verloren, zette ze in mei Bloesem Vintage op, een onlinewinkel voor vintagekleding. „Ik ging wandelen met vriendinnen, die zeiden: je moet nu echt die vintagewinkel gaan beginnen. Ik heb vaker met het idee gespeeld. Elk bezwaar dat ik had, wisten zij perfect te weerleggen. Die avond heb ik meteen de naam voor mijn onlinewinkel laten registreren. Later, veel later, kwam het verdriet over de […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina ‘Als het niet een te grote zooi is, vind ik het best’