Het laatste formule 1 nieuws

"Als Sebastian Vettel weer een auto heeft waarmee hij kan samensmelten, dan..."

“Als Sebastian Vettel weer een auto heeft waarmee hij kan samensmelten, dan…”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ralf Schumacher gelooft dat Sebastian Vettel de weg weer naar boven kan vinden bij Aston Martin Racing. De F1-coureur kende na zijn grote successen bij Red Bull Racing , een paar lastige jaren bij Ferrari, maar zit nu weer in een nieuwe omgeving bij het Britse merk en met de Mercedes-krachtbron. “Als Sebastian weer een auto heeft waarmee hij kan samensmelten, kunnen we weer meer van hem verwachten”, zegt Schumacher tegen F1-insider. “Het gaat in de Formule 1 om de details. Je remt hier wat eerder, accelereert daar wat later en je ligt al drie tienden achter op je teamgenoot die er beter mee kan omgaan. In de race is de som nog groter.” De voormalig F1-coureur denkt dat Vettel ook kan profiteren van de wissel van de Ferrari- naar de Mercedes-krachtbron. “Het is niet slechts de krachtigste motor in het veld, het is ook de beste om mee te rijden”, aldus de Duitser.

Klik onderstaande link aan voor een eerder bericht over dit onderwerp:
SPECIAL Quo vadis Sebastian? Is er een groter plan achter de geruchten over Vettel en Racing-Point? Ben jij al gratis lid van ons RaceXpress Youtube-kanaal ? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

Lees het hele artikel op de volgende pagina “Als Sebastian Vettel weer een auto heeft waarmee hij kan samensmelten, dan…”