Het laatste formule 1 nieuws

Andretti wil graag naar de F1: 'Kijken al jaren naar de mogelijkheden'

Andretti wil graag naar de F1: ‘Kijken al jaren naar de mogelijkheden’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Andretti werd de laatste tijd in verband gebracht met een entree in de Formule 1 , maar het legendarische autosport merk ontkent dat er op dit moment gesprekken plaatsvinden over een eventuele overname.

Andretti is een legendarische naam binnen de autosport. Niet alleen was Mario Andretti een voormalig wereldkampioen Formule 1, maar met teams in onder andere IndyCar, Formule E en Extreme E is de Andretti naam goed vertegenwoordigd in de autosport. Michael, de zoon van Mario, runt het familiebedrijf nu. Andretti niet naar F1

Met een extra Amerikaanse Grand Prix vanaf 2022 in Miami, is er vanuit Amerika ook steeds meer aandacht voor de F1. Het was dan ook niet gek dat het merk wiens grondlegger ooit F1-wereldkampioen werd, in verband werd gebracht met een overstap naar de sport. Het team ontkent zelf echter gesprekken te hebben gevoerd.

‘’Michael en het team hebben altijd interesse gehad om mee te doen aan de Formule 1, en die opties hebben we door de jaren heen ook bestudeerd. Op dit moment is er echter nog niks nieuws te melden. Als er een goede kans komt voor Andretti om mee te doen, dan zullen we die kans grijpen. Op dit moment is die kans echter nog niet voorbijgekomen’’, liet het team weten aan The Race .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Andretti wil graag naar de F1: ‘Kijken al jaren naar de mogelijkheden’