Het laatste formule 1 nieuws

Andries werkt bij Technisch Beheer Nederland: ‘Hier is niets te gek!’

Andries werkt bij Technisch Beheer Nederland: ‘Hier is niets te gek!’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Foto: Technisch Beheer Nederland Al zes jaar lang werkt Andries Jongenelis (36) met veel plezier bij Technisch Beheer Nederland (TBN). Hij begon zijn loopbaan bij het bedrijf als werkvoorbereider en werkt nu als contractbeheerder. “Er zijn heel veel doorgroeimogelijkheden; eigenlijk is niets onmogelijk bij TBN.”

Psst… lijkt het jou ook gaaf om voor Technisch Beheer Nederland aan de slag te gaan? Dat komt goed uit: het bedrijf is op zoek naar nieuwe collega’s! Bekijk hier alle vacatures .

“TBN houdt zich bezig met onderhoud en beheer van alle technische zaken in gebouwen. Dat loopt uiteen van de slagboom tot de glaswasinstallatie”, vertelt Andries. “Dat doen we onder meer in kantoren en ziekenhuizen, maar ook bij Rijksvastgoed zoals bruggen en tunnels.” Meedenken met de klant

Als contractbeheerder geeft Andries leiding aan een team van acht mensen. “In mijn team zit onder meer een werkvoorbereider en een aantal buitendienst technici. Naast het leidinggeven omvat mijn baan ook een stuk relatiebeheer. Bij TBN doen we er echt alles aan om aan de wensen van onze relaties te voldoen. Daarom vragen we ook altijd goed door, zodat we weten waarom er behoefte is aan bepaald onderhoud. Soms zit er meer achter een vraag, en kunnen wij dus daarin verder meedenken met de klant.” Veel aandacht voor jouw ontwikkeling

Voordat Andries bij TBN begon, werkte hij bij grote bedrijven die wel vijf- tot tienduizend mensen in dienst hadden. Na die ervaringen koos hij bewust voor een wat kleiner bedrijf waar meer persoonlijke aandacht was en waar hij ook écht impact kon maken. “Bij ons werken zo’n veertig fulltime collega’s, en ik ken iedereen. Daarnaast vind ik het fijn dat er bij TBN echt naar mij geluisterd wordt en dat er begeleiding is waardoor ik kan groeien. Zo wordt elk jaar gekeken waar je staat en welke behoeften je hebt om te groeien. Als daar bijscholing voor nodig is, kan dat zeker. Ik heb sinds ik hier werk al meerdere opleidingen en trainingen kunnen volgen. Er is nog geen jaar voorbijgegaan waarin ik niet aan mijn persoonlijke ontwikkeling heb gewerkt.”

Die focus op ontwikkeling […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Andries werkt bij Technisch Beheer Nederland: ‘Hier is niets te gek!’