Het laatste formule 1 nieuws

Angst voor potentiële teamgenoot Verstappen: "Die gaat ook billenkoek krijgen"

Angst voor potentiële teamgenoot Verstappen: “Die gaat ook billenkoek krijgen”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Alexander Albon kreeg dit jaar voor het eerst een kans om vanaf het begin van het seizoen mee te doen bij een topteam in de formule 1. Of Albon het slecht doet, valt over te discussiëren. Maar Albon presteert op het moment in ieder geval zeker niet zo goed als zijn Nederlandse teamgenoot Max Verstappen .

Albon zegt zelf vaak nog veel positieve aspecten te halen uit het feit dat Verstappen zijn teamgenoot is. Coureur Tom Coronel ziet het echter anders: “Niemand wil graag teamgenoot van Verstappen zijn. Albon is het probleem echt niet hoor, Albon is op zich best goed. Daniel Ricciardo was ook heel goed, daar hoorden zelfs dingen over als ‘future world champion’. Hij is ook voor dertig miljoen naar Renault gegaan” , aldus Coronel in gesprek met Motorsport.com . Vettel de ideale uitdaging?

Coronel ziet in Sebastian Vettel een betere teamgenoot voor Verstappen dan Albon. Hij heeft meer ervaring, en kan meer inbrengen “op basis van zijn achtergrond” . Toch weet Coronel zeker dat ook viervoudig wereldkampioen Vettel niet zonder schade uit dat duel zou komen: “Die gaat ook billenkoek krijgen van Max, honderd procent. En nee, ik ben absoluut geen voorzitter van de Verstappen-fanclub. Maar Max stijgt over het algemeen vaak boven zijn materiaal uit.” Lees meer

Lees het hele artikel op de volgende pagina Angst voor potentiële teamgenoot Verstappen: “Die gaat ook billenkoek krijgen”