Het laatste formule 1 nieuws

Aston Martin brengt special agent 007 James Bond naar de Formule 1 paddock

Aston Martin brengt special agent 007 James Bond naar de Formule 1 paddock

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Aston Martin rijdt dit Formule 1-weekend in Italië met het logo van special agent 007, James Bond op de auto . Dit ter promotie van de nieuwe Bond-film ‘No Time To Die’ . Het automerk staat al jaren te boek als een synoniem voor de Bond-films. Ook in de nieuwste film is het Britse merk sterk vertegenwoordigd. Het betekent daardoor dat het F1-team van Aston Martin een speciale uitdossing op de AMR21 heeft, ter ere van het uitbrengen van de nieuwe film in de reeks. Op de cockpit staat het logo van 007, waar normaal het Aston Martin-logo staat. Op het motorhome en de hospitaliteit gaat beelden van Bond getond worden. Daarnaast gaan Sebastian Vettel en Lance Stroll onderdeel uitmaken in een film, waarin zei racen tegen een Lego-versie van de iconische Aston Martin DB5.

“Aston Martin is onderdeel van het DNA van Bond”, reageert de director van de Bond-films, Daniel Kleinman. “Het is een partnerschap dat geen uitleg nodig heeft. Dus is het mooi om deze twee werelden samen te brengen. De kenmerkende titelreeksen van Bond en Aston Martin Formule 1. Ik hoop dat het voor veel opwinding gaat zorgen in de aanloop naar het uitbrengen van de film.”

Het is overigens niet de eerste keer dat James Bond naar de Formule 1 gebracht wordt. Dit gebeurde ook tijdens het uitbrengen van de film Quantum of Solace.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Aston Martin brengt special agent 007 James Bond naar de Formule 1 paddock