Het laatste formule 1 nieuws

Aston Martin wil meer opvallen, maar het roze van Racing Point komt niet terug

Aston Martin wil meer opvallen, maar het roze van Racing Point komt niet terug

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Aston Martin is dit jaar teruggekeerd in de Formule 1. De opvolger van Racing Point koos bij de start voor een groene livery, maar in het huidige veld valt de auto van Sebastian Vettel en Lance Stroll niet zo goed op. Met name de donkere Mercedes en de AlphaTauri verschillen op het oog niet veel van de Aston Martin. Daarom denkt teambaas Otmar Szafnauer aan een meer opvallende kleur groen. “De kleur groen past goed bij het team”, aldus Szafnauer op de officiële website van de Formule 1. “In de zon ziet de auto er fantastisch uit, maar tijdens de races zou hij wat meer op moeten vallen ten opzichte van de andere teams. Daarbij willen we zeker vasthouden aan de kleur groen. Ik weet niet of ons dat gaat lukken, maar we willen hem anders maken dan de andere donkere auto’s op de grid.”

Voorheen viel de Force India en Racing Point extreem goed op met de felle roze kleur, maar die kleur zal voorlopig niet terugkeren “We dragen nu de naam van Aston Martin en daar hoort de traditionele groene kleur bij. Daarom blijven we ook bij groen. Ferrari is altijd rood, Aston Martin groen.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Aston Martin wil meer opvallen, maar het roze van Racing Point komt niet terug