Het laatste formule 1 nieuws

AUTOSALON IN JE OREN #1: “Voor ons is dit jaar het jaar van de elektrificatie.” - Bastien Van den Moortel

AUTOSALON IN JE OREN #1: “Voor ons is dit jaar het jaar van de elektrificatie.” – Bastien Van den Moortel

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Corona of geen corona: the show must go on . Dat geldt ook voor het Autosalon. Daarom lanceren wij de VROOM.be podcast, dé online show voor autoliefhebbers die op de hoogte willen blijven van het laatste autonieuws, tips, trends en lanceringen voor 2021. Kortom: wij brengen het Autosalon tot in je oren! Mijn naam is Hans van VROOM.be. Ik ben zelf een autoliefhebber, gepassioneerd door mobiliteit in het algemeen, en in deze aflevering praat ik met Bastien Van den Moortel, PR Manager bij Mercedes-Benz Cars in België en Luxemburg. Klik hier om de podcast te beluisteren of lees het volledige interview met Bastien hieronder. We praten onder meer over corona, launches in 2021, het nieuwe MBUX Hyperscreen , Formule 1, Formule E en AMG.

Welkom Bastien!

Bastien Van den Moortel: Dankjewel Hans. Goedemiddag. ( glimlacht )

Goedemiddag, mag ik vragen om jezelf even kort voor te stellen?

Bastien Van den Moortel: Ik ben Bastien Van den Moortel. Ik werk al bijna 20 jaar voor Mercedes-Benz. Na verschillende meer commerciële functies ben ik met veel plezier op de persafdeling terechtgekomen, waar ik nu ongeveer 2,5 jaar actief ben.

Dus jij kent Mercedes-Benz vanbinnen en vanbuiten?

Bastien Van den Moortel: Ik hoop het. Ik denk het. Ik ken het huis toch al een tijdje. Ik denk dat dat wel een vereiste is voor de job. ( glimlacht )

Ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat 2020 een bewogen jaar was. Hoe hebben jullie dat ervaren?

Bastien Van den Moortel: Tgoh ja, zeker bewogen. Geen makkelijk jaar voor niemand – privé of op het werk – maar da’s het mooie natuurlijk aan de mens, dat hij zich aanpast, zoals we nu met elkaar communiceren via digitale weg in de plaats van elkaar live te zien, wat de normale gang van zaken zou zijn.Het is ook voor ons dus een overgangsjaar geweest. Er waren al digitale plannen die klaar lagen om uitgevoerd te worden, maar die zijn natuurlijk in een versnelling geraakt. Niet alleen bij ons – laten we zeggen het moederhuis – maar ook bij onze dealers.Al bij al heeft iedereen zich snel kunnen aanpassen. […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina AUTOSALON IN JE OREN #1: “Voor ons is dit jaar het jaar van de elektrificatie.” – Bastien Van den Moortel