Het laatste formule 1 nieuws

'Belangrijker is hoe het met de fysieke conditie van Verstappen gaat'

‘Belangrijker is hoe het met de fysieke conditie van Verstappen gaat’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1 -coureurs maken zich op voor de laatste race voorafgaand aan de zomerstop. De rijders nemen het aankomend weekend tegen elkaar op in Hongarije, waarbij de strijd tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen spannender is dan ooit.

Beide rijders kwamen elkaar op het circuit van Silverstone voor het laatste tegen, toen Hamilton en Verstappen hard met elkaar in botsing kwamen. De Engelsman won uiteindelijk de race, terwijl Verstappen door de harde crash naar het ziekenhuis moest. De koploper in het wereldkampioenschap sprak vervolgens zijn afkeer uit over de juichende Hamilton die zijn overwinning in zijn thuisland uitgebreid vierde. Strijd tussen Red Bull en Mercedes

Teambazen Christian Horner en Toto Wolff vochten de strijd de afgelopen dagen meermaals uit in de media. Analist Kees van de Grint stelt bij RTL Slipstream dat hij echter niet verwacht dat er een grote ruzie is. “Dat is al geweest, Silverstone is geschiedenis. Dit is voor de bühne”, vertelt hij, die Helmut Marko eveneens zijn boosheid zag uiten. “Die weet ook heel goed dat het gelopen is. Hamilton heeft de punten, Red Bull heeft een hoop kosten. Nieuwe ronde, nieuwe kansen in Hongarije. En dan blijft het nog even doormodderen.”

Naar verluidt heeft de Red Bull van Verstappen veel schade. “Maar belangrijker is hoe het met de fysieke conditie van Max gaat. Gisteren heeft hij goed gereden, maar dat ging vanuit de tuinstoel. Als hij fit is, gaan we gewoon een spannende race zien.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina ‘Belangrijker is hoe het met de fysieke conditie van Verstappen gaat’