Het laatste formule 1 nieuws

Bevestigd: Details en datum onthuld van F1 2021 game

Bevestigd: Details en datum onthuld van F1 2021 game

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Codemasters en Electronic Arts Inc (EA) hebben de details voor de officiële racegame F1 2021 bevestigd. De game lanceert op vrijdag 16 juli 2021. Het zal een gloednieuwe verhaalmodus, een carrièremodus met optie voor twee spelers en nieuwe circuits bevatten. Dit is de eerste officiële editie die door EA Sports wordt uitgegeven.

Het zal ook de eerste Formule 1 -racegame zijn die beschikbaar is voor de PlayStation 5 en Xbox-serie X|S. De game zal ook beschikbaar zijn op de PlayStation 4, Xbox One en PC via Steam.

Door het coronavirus was het Formule 1-circus genoodzaakt om de kalenders van 2020 en 2021 flink aan te passen. Circuits in Portimão en Imola werden op de kalender geplaatst om geannuleerde/uitgestelde races te vervangen. EA bevestigt dat deze circuits in de game van 2021 te zien zullen zijn.

Ze hebben ook bevestigd dat het stratencircuit van Jeddah zijn debuut in de game zal maken. Op dit circuit zal in december de Grand Prix van Saudi-Arabië van 2021 worden verreden. Remmen

Braking Point is het gloednieuwe speltype waarin spelers een “epische reis” maken van Formule 2 naar het grote podium van de Formule 1. Het biedt ook een voorproefje van de levensstijl op en naast het circuit. Het personage Devon Butler maakt zijn rentree in Braking Point.

Lee Mather, de Franchise Game Director bij Codemasters, gelooft dat Braking Point de game zal veranderen.

“Braking Point is een spannende innovatie waar jaren aan is gewerkt. We zijn er trots op dat we de game-ervaring kunnen uitbreiden en spelers de hoogte- en dieptepunten van het leven in de Formule 1 kunnen laten beleven, zowel op als naast het circuit”, aldus Mather.

“Braking Point transformeert de game en plaatst spelers in het middelpunt van het grootste racespektakel ter wereld.”

Carrièremodus voor twee spelers F1 2021 breidt het iconische speltype Career uit met een nieuwe optie voor twee spelers, zodat vrienden online samen kunnen spelen of juist verschillende teams kiezen en hun rivaliteit op het circuit kunnen uitvechten in synchrone racesessies.Het speltype Career introduceert ook Real-Season Start, zodat spelers op elk punt in het seizoen kunnen beginnen met realtime […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Bevestigd: Details en datum onthuld van F1 2021 game

Ziggo Sport is TV-rechten F1 kwijt

Ziggo Sport is TV-rechten F1 kwijt

Voetbal en autosport gaan meestal niet samen. Kijk bijvoorbeeld maar naar de gefaalde Superleague Formula. Afgelopen zondag kwam er echter een uitzondering