Het laatste formule 1 nieuws

Bezoekers Grand Prix Zandvoort kunnen auto's parkeren in Noordwijk

Bezoekers Grand Prix Zandvoort kunnen auto’s parkeren in Noordwijk

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Formule 1-teams wilden via het strand van Noordwijk naar het circuit in Zandvoort | Foto: ANP NOORDWIJK – Als de Formule 1-wedstrijd op 5 september in Zandvoort wordt gehouden met publiek, dan kan een deel van de bezoekers de auto parkeren aan de Langevelderslag in Noordwijk. Dat staat in een informatiebrief van het college van burgemeester en wethouders. Er worden hiervoor vijfhonderd parkeerplaatsen beschikbaar gesteld.

De Dutch Grand Prix op het circuit van Zandvoort werd vorig jaar vanwege corona verplaatst naar 5 september 2021. Volgens mediapartner Bollenstreek Omroep zullen de vijfhonderd parkeerplaatsen het hele weekend, van 3 tot 5 september, beschikbaar worden gesteld. Vanaf de parkeerplaats kunnen de Formule 1-fans met de fiets richting Zandvoort of via het strand naar Zandvoort lopen.

Als er veel bezoekers gedurende meerdere dagen en nachten in de streek willen blijven, dan houdt het college de optie open om toestemming te geven voor een pop-up camping. Deze camping komt er alleen wanneer alle reguliere toeristische overnachtingsplekken verhuurd zijn.

LEES OOK: Noordwijkse hotels nog niet vol na aankondiging Grand Prix 2021: ‘Dat was vorige keer wel zo’

Lees het hele artikel op de volgende pagina Bezoekers Grand Prix Zandvoort kunnen auto’s parkeren in Noordwijk