Het laatste formule 1 nieuws

Boze bezoekers door drukte en pinstoring op circuit Zandvoort: “Echt niet goed meer”

Boze bezoekers door drukte en pinstoring op circuit Zandvoort: “Echt niet goed meer”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Bezoekers van de Formule 1 klagen over de drukte op het circuit. Er staan lange rijen bij de eet- en drinkkraampjes. Dit komt onder meer door een pinstoring op het circuit, waardoor niemand kan afrekenen bij de kraampjes. De storing is inmiddels, rond 15:30 uur, opgelost.

“We werken met man en macht om dit op te lossen”, liet de woordvoerder van de Dutch Grand Prix eerder aan NH Nieuws en Haarlem105 weten. “Het is een grote zorg.”

Op Twitter verschijnen veel foto’s van Formule 1-bezoekers waar lange rijen en mensenmassa’s te zien zijn.”Organisatorisch valt er nog héél veel te verbeteren voor de Dutch GP. Te weinig drinken en al helemaal te weinig eetmogelijkheden”, schrijft een bezoeker. Contant betalen niet mogelijk

Het is bezoekers door de organisatie verboden om eigen eten en drinken mee te nemen naar het circuit. Met cash afrekenen is niet mogelijk.

De organisatie van de Dutch Grand Prix is de pinstoring de voornaamste oorzaak van alle drukte. “Daardoor vermindert de doorstroming”, zegt woordvoerder Simon Keijzer. Dit is echt niet goed meer jongens. Sta ondertussen al een uur in de rij voor eten. En dan zeggen dat je geen eten & drinken mee mag nemen. Mis nu een heel gedeelte van het programma waar ik gewoon voor heb betaald. #DutchGP @ZiggoSportF1 @CMCZtweets @VanGamerenF1 pic.twitter.com/ObPiRm0oi3 — Rianne�� (@RiannevanSelm) September 3, 2021 Volgens hem gaat het om ‘piekmomenten’ en is de doorstroming op andere momenten beter. “Tussen de programma’s door is het inderdaad even druk. Maar inmiddels lopen de tribunes weer vol.”

Op het circuit hoeft geen anderhalvemeter afstand te worden gehouden, omdat het een Testen voor Toegang evenement is. Eerder op de dag was het ook al druk in Zandvoort. De gemeente sprak toen van ‘een piekmoment’.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Boze bezoekers door drukte en pinstoring op circuit Zandvoort: “Echt niet goed meer”