Het laatste formule 1 nieuws

BREAKING: F1-rijder test positief op coronavirus, kans voor Stoffel Vandoorne?

BREAKING: F1-rijder test positief op coronavirus, kans voor Stoffel Vandoorne?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Zondag 2 augustus staat de Grote Prijs van Groot-Brittannië op de kalender in de Formule 1. Maar dat zal alvast zeker zonder een renner zijn door een positieve coronatest. Sergio Perez en zijn werkgever Racing Point namen het zekere al voor het onzekere in de aanloop naar de GP van Groot-Brittannië, nadat een eerste test op corona onduidelijke resultaten gaf.

De hertest was wél duidelijk: Perez heeft wel degelijk het coronavirus opgelopen en zal er dus op Silverstone niet bij zijn. BREAKING: Sergio Perez will not take part in this weekend’s British Grand Prix after testing positive for COVID-19

He is self-isolating and we wish him a speedy recovery

Racing Point’s driver line-up will be announced in due course pic.twitter.com/bfndFxqa9D — Formula 1 (@F1) July 30, 2020 Zijn team Racing Point zal een vervanger aanduiden normaal gezien. Al rest natuurlijk de vraag of er eventueel nog andere gevallen zullen uitbreken.

Stoffel Vandoorne is de reserverijder bij Racing Point, maar hij moet (vooralsnog) in Berlijn blijven voor de Formule E. Het is dus nog maar de vraag of hij dit weekend in actie zal komen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina BREAKING: F1-rijder test positief op coronavirus, kans voor Stoffel Vandoorne?