Het laatste formule 1 nieuws

Breaking: Geen GP in Singapore in 2021, Formule 1 moet op zoek naar alternatief

Breaking: Geen GP in Singapore in 2021, Formule 1 moet op zoek naar alternatief

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Grand Prix van Singapore zal niet door gaan dit seizoen en dus moet Liberty Media op zoek naar een vervanger. De leiding van de Formule 1 zou meerdere opties hebben, zoals een wedstrijd in Turkije, China of voor een tweede keer naar de Verenigde Staten.

Er zou oorspronkelijk van 1 tot en met 3 oktober gereden worden op het Marina Bay Street Circuit, maar het coronavirus gooit roet in het eten.

Het is niet de eerste keer dat Turkije geopperd wordt om in 2021 een Formule 1-weekend te organiseren. Eerder zou Istanbul Park de Grand Prix van Canada vervangen, maar doordat het Verenigd Koninkrijk toen een code rood afgaf voor Turkije, bleek reizen niet mogelijk.

Normaal gesproken staat China ook altijd op de F1-kalender, maar daar ging voorafgaand aan het seizoen al een streep doorheen. Mogelijk kan China in oktober 2021 wel weer de Formule 1 huisvesten. De Grand Prix van Singapore gaat ook dit jaar niet door. De Formule 1-leiding heeft meerdere opties. Racen in Turkije of China wordt naar gekeken, of naar twee races op rij in de Verenigde Staten. #F1 — Erik van Haren (@ErikvHaren) June 4, 2021

Lees het hele artikel op de volgende pagina Breaking: Geen GP in Singapore in 2021, Formule 1 moet op zoek naar alternatief