Het laatste formule 1 nieuws

Buitenlandse media over bizarre race: ‘Verstappen sleepte kapotte auto meer dan goed over het circuit’

Buitenlandse media over bizarre race: ‘Verstappen sleepte kapotte auto meer dan goed over het circuit’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

La Gazzetta dello Sport schrijft dat het een Grand Prix was ‘als nooit tevoren’. ,,Vooral letterlijk, want er waren te veel verschillende situaties, te veel ontwikkelingen en te veel onverwachte gebeurtenissen in slechts één race”, schrijft de sportkrant. ,,De carambole bij de start, Hamilton die bij de herstart alleen op de grid stond, de eerste overwinning van Ocon en later nog de diskwalificatie van Vettel. Er gebeurde veel, héél veel.”

Bild raadt vooral aan om de race terug te kijken als je hem nog niet gezien hebt. ,,Als je deze race niet gezien hebt, ga dan meteen naar een vriend of kennis met een abonnement om de herhaling te bekijken, want de Hongaarse Grand Prix was een van de meeste spectaculaire en wildste F1-races van de afgelopen jaren. En sowieso al de mooiste van het huidige seizoen”, zo schreef de Duitse krant voor de diskwalificatie van Sebastian Vettel . Lando Norris raakt Max Verstappen. © AP De Duitse krant heeft ook nog een goed woordje over voor Verstappen. ,,Wat was er aan de hand met de Nederlander? Hij kampte met een ernstig beschadigde bolide door de crash in de eerste bocht, maar sleepte de kapotte auto meer dan goed over het circuit.”

Sky Sports schrijft: ,,Verstappen werd hard geraakt, maar was in staat om als dertiende weg te rijden na de crash. Hoewel de rode vlag ervoor zorgde dat er gesleuteld mocht worden aan de auto, moest Verstappen het in het vervolg van de wedstrijd doen met een auto die ver van het normale topniveau was verwijderd.”

Het Spaanse Marca heeft het vooral over de uiteindelijke derde plek van Carlos Sainz en het sterke optreden van Fernando Alonso, die Hamilton rondenlang achter zich hield en daarmee zijn teamgenoot Ocon een grote dienst bewees. ,,Hamilton had de grootste moeite om Alonso te passeren. Uiteindelijk lukte het de Brit wel en haalde hij ook Sainz nog in, maar ook Vettel en Ocon inhalen zat er al niet meer in, dankzij Alonso.” Lewis Hamilton. © EPA Maar de man die de grote crash veroorzaakte, wordt door de kranten amper genoemd. The Daily Mail […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Buitenlandse media over bizarre race: ‘Verstappen sleepte kapotte auto meer dan goed over het circuit’