Het laatste formule 1 nieuws

Capito geniet van Schumacher: "Als hij met Williams kan winnen, zou dat het beste zijn"

Capito geniet van Schumacher: “Als hij met Williams kan winnen, zou dat het beste zijn”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Mick Schumacher Mick Schumacher doet het, ondanks zijn belabberde materiaal, naar behoren in zijn eerste jaar in de Formule 1. Dat valt ook bij andere renstallen in het paddock op, zo spreekt Jost Capito, teambaas bij Williams , zich zeer positief uit over zijn landgenoot.

Schumacher liet zich tijdens de laatste Grand Prix in Turkije van zijn beste kant zien. Hij kwalificeerde zichzelf knap voor Q2, al werd zijn race verpest door een tikje van Fernando Alonso . “Dat hij bij de laatste race in Turkije Q2 heeft weten te bereiken, was een geweldig succes voor hem. Dat zal hem alleen nog maar meer vleugels geven”, laat Capito zich uit tegenover het Duitse RTL . Waardering voor Schumacher

Capito spreekt zijn waardering uit over het debuutjaar van de zoon van Michael Schumacher. “Mick doet een uitstekende job. Het is zijn eerste jaar in de Formule 1. Maar hoe hij met de dingen omgaat, hoe hij met het team omgaat en hoe hij het team achter zich heeft gekregen, is absoluut briljant. Hij is zeker een coureur om in de gaten te houden. Ik denk dat hij zeer ver kan komen, ook bij Ferrari “, denkt de Williams-voorman. Winnende auto

“Hij heeft de potentie, de mentale kracht en staat ook sterk genoeg in zijn schoenen om met de druk om te gaan. Over zijn kwaliteiten als coureur hoeven we het helemaal niet te hebben, die heeft hij zeker”, zie Capito. “Hij is een zeer aardige kerel en heeft het echt verdiend om in de toekomst in een auto te zitten waarmee hij kan winnen. Ik ben ervan overtuigd dat dat ook gaat gebeuren. Als dat een Williams zou zijn, dan zou dat nog beter zijn”, eindigt hij met een knipoog.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Capito geniet van Schumacher: “Als hij met Williams kan winnen, zou dat het beste zijn”