Het laatste formule 1 nieuws

CEO Williams: "Daarom hebben we een frisse nieuwe livery ontworpen"

CEO Williams: “Daarom hebben we een frisse nieuwe livery ontworpen”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Jost Capito denkt dat Williams op de goede weg is in de Formule 1 . Voor 2021 heeft de renstal gekozen voor een vrij nieuwe livery. Volgens de CEO is dat het startpunt van een nieuwe toekomst.

“Williams Racing is een sporticoon, en een team dat een reputatie van succes heeft opgebouwd door pure vastberadenheid en doorzettingsvermogen verweven met innovatie, gepassioneerde en vaardige race-craft en een absolute wil om te winnen” , start Capito via de officiële kanalen van Williams.

Na vele succesvolle seizoenen had de formatie uit Grove het de laatste seizoenen behoorlijk moeilijk in de koningsklasse van de autosport. ” Hoogte- en dieptepunten zijn kenmerkend voor de reis van elk lang gevestigd sportmerk en historisch succes kan een sterke motivator zijn, maar er kan niet op worden vertrouwd om toekomstig succes te definiëren in het moderne tijdperk van de Formule 1.” Williams kiest voor nieuwe livery

Capito vervolgt zijn relaas: ” Daarom hebben we een frisse nieuwe livery ontworpen voor de auto van 2021; een die ons ongelofelijke verleden erkent en de spirit, drive en motivatie behoudt die de kern van Williams’ DNA blijft, maar ook naar de toekomst kijkt en onze lange termijn ambitie om terug te keren naar het voorste deel van de grid aangeeft.”

De topman stelt dat Williams nog maar net aan de reis begonnen is en dat er nog veel werk te verrichten is. De 62-jarige Duitser stelt echter dat men het goede pad in is geslagen en dat het team veel vertrouwen heeft om richting de top-tien te kruipen in de Formule 1.

Lees het hele artikel op de volgende pagina CEO Williams: “Daarom hebben we een frisse nieuwe livery ontworpen”