Het laatste formule 1 nieuws

Charles Leclerc in zelf-isolatie nadat hij positief testte op COVID19

Charles Leclerc in zelf-isolatie nadat hij positief testte op COVID19

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

“Ik hoop dat jullie allemaal veilig blijven”, schreef hij. “Ik wil je laten weten dat ik positief ben getest op Covid-19. “Ik word regelmatig gecontroleerd volgens de protocollen van mijn team. Helaas kwam ik erachter dat ik in contact ben geweest met een positief geval en onmiddellijk in zelf-isolatie ben gegaan. Ik heb iedereen waarmee ik in contact ben geweest op de hoogte gesteld.”

“Een opvolgende test die ik heb laten afnemen, is positief teruggekomen. Ik voel me verder goed en heb milde symptomen. Ik blijf geïsoleerd in mijn huis in Monaco in overeenstemming met de voorschriften van de lokale gezondheidsautoriteiten. Blijf veilig en wees voorzichtig”, sloot de Ferrari -coureur af.

Het artikel gaat verder onder de advertentie

Charles Leclerc is de vijfde coureur in de Formule 1 die besmet is geraakt met COVID19. In het seizoen 2020 raakten Sergio Pérez , Lance Stroll en Lewis Hamilton al besmet. Later raakte ook Lando Norris besmet met COVID19. De Brit zich momenteel nog altijd in zelf-isolatie in Dubai.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Charles Leclerc in zelf-isolatie nadat hij positief testte op COVID19