Het laatste formule 1 nieuws

Christian Horner: "Red Bull balanceert uitstekend tussen dit en volgend jaar"

Christian Horner: “Red Bull balanceert uitstekend tussen dit en volgend jaar”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sommige teams in de Formule 1 richten hun blik al een tijdje volledig op 2022. Onlangs gaf ook Mercedes aan de ontwikkeling van de huidige auto stopgezet te hebben. Red Bull doet dat nog niet en wedt op twee paarden. Het huidige seizoen is heel belangrijk met een geweldige kans voor Max Verstappen op de wereldtitel. Tegelijkertijd zijn ze in de fabriek ook al met volgend jaar bezig als de nieuwe reglementen intreden. “We bekijken het van race tot race wat we doen met de ontwikkeling van de huidige en de toekomstige auto”, aldus Horner tegenover Motorsport.com. “Het team levert uitstekend werk in de balans tussen de auto voor dit jaar en die van volgend jaar.”

“In de media verschijnen hier veel verhalen over, maar intern is dit totaal geen issue. We hebben natuurlijk wel vaker nieuwe reglementen gekregen. Je moet ervoor zorgen dat de balans goed is. Op ieder punt in het seizoen kijk je wat de prioriteit moet krijgen. Daar werken we hard aan en in mijn ogen zijn we er zeer efficié›—t mee bezig.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Christian Horner: “Red Bull balanceert uitstekend tussen dit en volgend jaar”