Het laatste formule 1 nieuws

Cloud Distributor of the Year: Wie wint deze Dutch IT-channel Award?

Cloud Distributor of the Year: Wie wint deze Dutch IT-channel Award?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Copaco en Ingram Micro wonnen ‘m de afgelopen twee jaargangen, met eervolle vermeldingen voor Arrow en Tech Data. De Dutch IT-channel Award voor Cloud Distributor of the Year is er eentje die je erbij kan hebben, mooi voor in je prijzenkast! Wie valt op met een cloudplatform dat IT-dienstverleners werkelijk ontzorgt?

Protinus IT heeft zich wederom als Main Event Partner verbonden aan de Dutch IT-channel Awards . De zevende editie van het grootste netwerkevenement voor de IT industrie vindt plaats in Studio21, Hilversum.

De genomineerden in deze categorie zijn:

ALSO levert wereldwijd hardware, software en IT-diensten van meer dan 700 vendoren in meer dan 1340 productcategorieën aan een potentieel van meer dan 100 duizend resellers in 93 landen. ALSO valt al een tijdje op met de succesvolle ALSO Cloud Marketplace (ACMP), een eenvoudig platform waarmee resellers en managed service providers (MSP’s) hun WaaS-aanbod centraal kunnen beheren. Het grote voordeel is dat hardware, software, clouddiensten en het financieringsaanbod – inclusief kredietcheck – uit één gebruiksvriendelijke tool komen, volledig geautomatiseerd en makkelijk aan te vullen met een eventueel eigen aanbod. De ACMP wordt white-labeled aangeboden en is bijzonder geschikt voor resellers die MSP willen worden.

De Copaco Cloud, voorheen 2tCloud, onderging een ware metamorfose. Er kwam een nieuwe huisstijl, het cloudaanbod werd uitgebreid en er kwamen meer specialisten in het speciale Cloud Team van Copaco. De distributeur uit Eindhoven, actief in de gehele Benelux én Frankrijk, is met dit alles nog beter in staat om partners proactief en optimaal te ondersteunen ten behoeve van de groei, de adoptie en de acceptatie van clouddiensten bij hun eindgebruikers. Dat is onder meer nodig door de snelle opmars van cloud computing als gevolg van COVID-19. De groei van toepassingen als Azure Virtual Desktop (AVD) en Microsoft Teams is volgens Copaco zelfs ‘fenomenaal’.

Resello uit Zwollewerd in 2021 onderdeel van Pax8, een Amerikaanse aanbieder van cloud services die al langer succes heeft in de VS, Canada en het VK. Net als Resello, gestart in 2013 en bekend geworden met een platform waarmee partners eenvoudig clouddiensten kopen, verkopen en beheren, is ook Pax8 ‘born in the […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Cloud Distributor of the Year: Wie wint deze Dutch IT-channel Award?