Het laatste formule 1 nieuws

CM.com verstevigt grip op endpoints met SentinelOne

CM.com verstevigt grip op endpoints met SentinelOne

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Afgelopen weekend ging in Zandvoort de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix van start. CM.com was Event Supporter en hielp onder andere het ticketproces te optimaliseren en een superieure fanervaring te creëren.

CM.com beschikt over meerdere serverparken om zijn clouddienst te allen tijde in de lucht te houden. “We willen dat graag op een veilige manier doen en cybercriminelen, die steeds actiever worden met phishingaanvallen, buiten de deur houden”, zegt Sándor Incze, Chief Information Security Officer bij CM.com. “Zo is ons security-team voortdurend bezig met het testen van onze machines en software, én maken we gebruik van security-oplossingen om onze data en die van onze klanten te beschermen.”

CM.com gebruikt het SentinelOne Endpoint Protection Platform voor meer grip op al zijn endpoints. “We hadden een aantal belangrijke voorwaarden gesteld aan de nieuwe beveiligingsoplossing en SentinelOne bleek hieraan te kunnen voldoen. Zo konden we de oplossing eenvoudig en snel implementeren zonder dat dit invloed had op de prestaties van onze machines. Daarnaast biedt de oplossing het security-team veel meer controle over wat er op onze endpoints gebeurt”, zegt Incze. “SentinelOne voorkomt ook dat medewerkers zelf alle keuzevrijheid hebben om software te downloaden. Zo bestaan er oplossingen die er op het eerste oog veilig uitzien, maar misschien wel door cybercriminelen op het web zijn geplaatst. Dit vergroot het risico dat je ransomware binnenhaalt. Met de oplossing van SentinelOne zijn we hier veel beter tegen beschermd. En vindt er toch vreemd gedrag plaats in onze omgeving, dan is SentinelOne in staat om dit tijdig te detecteren en ons te waarschuwen.”

Dashboard biedt overzichtelijke informatie en uitgebreide filtermogelijkheden
Incze is onder de indruk van de overzichtelijke informatie en uitgebreide filtermogelijkheden die het dashboard van SentinelOne biedt. “In het geval van een groot datalek, zoals dat van Microsoft Exchange, kunnen we snel en makkelijk achterhalen of we zijn geïnfecteerd of niet. Met de filters kunnen we tot op gebruikersniveau inzicht krijgen, bijvoorbeeld om te achterhalen op welke systemen een gebruiker voor het laatst heeft ingelogd.”

Bij twijfel kan CM.com binnen no-time op afstand een machine van het netwerk halen. Een proces dat volgens Incze niet […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina CM.com verstevigt grip op endpoints met SentinelOne