Het laatste formule 1 nieuws

Column: De terugkeer van de thuiswerker (4)

Column: De terugkeer van de thuiswerker (4)

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Willem van Reijendam (Foto: RTV Noord) Door de spanning van de Amerikaanse verkiezingen vergeet de thuiswerker deze week even de coronaellende, ook al zijn de maatregelen opnieuw aangescherpt. En dan volgende week Sint Maarten, en daarna stevenen we alweer af op Sinterklaas en kerst. Zo komen we de tijd wel door. Maandag:

Lolo heeft zaterdag voor zichzelf behalve Ookworsten ook een naaimachine gekocht, om zelf babykleertjes te kunnen naaien van mijn oude joggingbroeken. Op die manier doet ze wat terug voor de uitgebuite kinderen in de Aziatische naaiateliers, zegt ze. Ze kan alleen niet naaien, dus ze gaat op cursus. We hebben trouwens besloten de baby hoe dan ook Fidelrosa te noemen, omdat het volgens Lolo best wel genderkritisch is om de naam van een mens te laten afhangen van zoiets kleins als een piemeltje. Ik vind Fidelrosa een mooie statige naam en ik hoor het mezelf al roepen: Fidelrosa, aan tafel!

Voor mij had Lolo een tangrampuzzel meegenomen, omdat ik het zo mooi vond wat Sjoerd had laten zien. Het is een oude Chinese puzzel van zeven stukjes waar je een vierkant van kunt maken, maar ook heel veel andere dingen. Ik vond het best wel zen dat je van die stukjes een poes met een staart maar ook een poes zonder staart kunt maken. Ik was er de hele zondag mee in de weer en het voelt echt veel beter dan al die tijd naar de Formule 1 kijken.

De Helikoptersessie ging over de Brexit, want Jelmer is er vorige week achtergekomen dat hij straks niet meer bij een winkeltje in Londen zijn favoriete marmelade kan bestellen waar hij altijd zo over opschept, terwijl het hier dus gewoon om een potje jam gaat. We moeten allemaal thuis een reader doornemen met de nieuwe regels en we gaan in een 360 graden-brainstormsessie heen en weer klankborden hoe we de nadelen kunnen ombuigen in voordelen. ‘Never waste a good crisis’, zei Jelmer, met zijn hand aan de stuurknuppel. Hij had de appconversatie tussen mij en Sjoerd moeten lezen! ‘Voor een Piloot heeft J. best wel veel hoogtevrees.’ ‘Hij moet net als […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Column: De terugkeer van de thuiswerker (4)