Het laatste formule 1 nieuws

Contractverlenging Lewis Hamilton bij Mercedes is bijna rond

Contractverlenging Lewis Hamilton bij Mercedes is bijna rond

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De contractverlenging tussen Mercedes en Formule 1-coureur Lewis Hamilton is nagenoeg rond. Mercedes plaatste op Twitter het bericht met de hashtags announce en soon, wat snel aankondigen betekent.

Daarna was een hand met een pen te zien en de quote van Hamilton: “Ik ben van plan hier volgend jaar te zijn. Ik wil hier volgend jaar zijn.” Lewis Hamilton wereldkampioen

De 35-jarige Hamilton wordt vandaag als wereldkampioen gehuldigd tijdens een evenement georganiseerd door de internationale autosportfederatie FIA. Het huidige contract van de zevenvoudig kampioen bij Mercedes loopt aan het einde van het jaar af, maar er zijn dus geen twijfels over een contractverlenging.

Met zeven wereldtitels deelt Hamilton nu het record met Michael Schumacher. Hij kan de Duitser komend jaar ook op dat gebied gaan overtreffen. Er start binnenkort ook een nieuwe generatie Schumacher in de Formule 1.

Twitter wordt niet geladen omdat je geen toestemming hebt gegeven. Klik hier om het aan te passen.

Wel toestemming gegeven maar niet getoond, herlaad de pagina. That’s a wrap for the season! Gotta say a massive thanks to my team. It’s been one hell of a year with you guys and I’m so grateful for everything we’ve accomplished together. Let’s keep making #HIS7ORY together pic.twitter.com/KTK7YBZQOT — Lewis Hamilton (@LewisHamilton) December 13, 2020

Lees het hele artikel op de volgende pagina Contractverlenging Lewis Hamilton bij Mercedes is bijna rond