Het laatste formule 1 nieuws

Coronel adviseert Ricciardo: "Accepteer je verlies, net zoals toen bij Verstappen"

Coronel adviseert Ricciardo: “Accepteer je verlies, net zoals toen bij Verstappen”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Daniel Ricciardo racet op dit moment bij zijn derde Formule 1-team in vier jaar tijd. Net zoals twee jaar geleden bij Renault is hij nu naar McLaren gehaald om het team aan de absolute kop te doen terugkeren. Hij wil zelfs inzetten op de wereldtitel met McLaren, maar volgens Tom Coronel rekent hij dan toch buiten iemand die heel dichtbij hem staat.

Hij pareert de uitdaging voor een weddenschap van F1-journalist Ruud Dimmers om een flesje champagne in te zetten op Daniel Ricciardo als de man die binnen McLaren de meeste punten gaat scoren: “Je kent me, ik ga altijd all in en verdubbel de inzet. Ik zet graag twee flessen in op Lando Norris”, zo steggelen de twee met elkaar in de RacingNews365 -podcast.

“Norris is gewoon serieus slim en handig en dat gaat Ricciardo niet voor elkaar krijgen”, aldus Coronel, die korte metten maakt met de suggestie van Dimmers dat Ricciardo nog tijd nodig heeft om te wennen bij McLaren: “Ik vind dat je dat excuus niet mag aankaarten, ervaring moet in deze ook tellen.”

“Het is gewoon heel simpel, je ziet dat de nieuwe generatie gewoon de overhand krijgt. Dat moet je accepteren en bij Max Verstappen heeft hij dat al ooit gedaan, want daar zag je het gewoon duidelijk gebeuren. Een Norris is in mijn ogen gewoon beter dan Ricciardo. En Daniel is een leuke jongen, grote smile, alles klopt, en natuurlijk moet je even aan die auto wennen, maar wanneer houdt dat excuus op?”

Bij dezen staat de weddenschap genoteerd, we komen er aan het einde van het seizoen op terug!

Lees het hele artikel op de volgende pagina Coronel adviseert Ricciardo: “Accepteer je verlies, net zoals toen bij Verstappen”