Het laatste formule 1 nieuws

Coronel van coureur naar sneltester: “Wil niet piekerend in bed liggen”

Coronel van coureur naar sneltester: “Wil niet piekerend in bed liggen”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video Coronel van coureur naar sneltester: “Wil niet piekerend in bed liggen”

Algemeen

Play Video Video Player is loading. Tijdens de bouw van de buggy voor Dakar 2021 kwam eigenlijk al het idee: in een kleine werkplaats met veertien mensen aan een auto sleutelen kan tijdens een pandemie voor nogal wat problemen zorgen. Omdat hij geen monteur kon missen besloot Tim Coronel met een aantal sneltests zelf het zekere voor het onzekere te nemen. Een succesvolle deelname aan de Dakar Rally volgde, maar lang stilzitten staat niet in het woordenboek van een Coronel, dus besloot de oudste helft van de Coronel-tweeling al snel de website Bestelsneltesten.nl in het leven te roepen.

Het begon kleinschalig en eigenlijk als een grap, maar inmiddels is het hele gezin van Coronel erbij betrokken: “We zijn met de familie elke dag lekker aan het inpakken. Dat is eigenlijk een soort feestje geworden”, vertelt Coronel trots aan Motorsport.com Nederland . Thuis aan de eettafel helpen de dochters met inpakken terwijl de website zelf is opgezet door de vriendin van Coronel. Op die website zijn al flink wat sneltestpakketten besteld, maar het gaat de coureur niet om het commerciële belang: “Ik heb ook al wat negatieve berichten ontvangen van ‘Joh, moet je er weer een slaatje uitslaan?’ Maar het is eigenlijk heel makkelijk: we zijn de goedkoopste, goedgekeurd en ik wil gewoon mensen helpen. En anders, joh dan koop je het niet. Ik vind gewoon dat je als ondernemer elkaar moet steunen in dat verhaal.”

Na het afnemen van de sneltest kan in vijftien minuten worden gecontroleerd of een persoon wel of niet besmet is met het coronavirus. Coronel wil zichzelf, maar ook andere mensen daarmee vooral zekerheid bieden: “Je wil zekerheid, ook als je bijvoorbeeld naar je familie gaat. Ik hoop dat mensen te bieden. Wij doen het, ik denk, drie keer in de week of als we bij mensen op bezoek gaan om in ieder geval te ontzorgen. Je wilt niet piekerend ’s avond in je bed liggen. Iedereen […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Coronel van coureur naar sneltester: “Wil niet piekerend in bed liggen”