Het laatste formule 1 nieuws

Correa maakt comeback, na zware crash in Spa in 2019

Correa maakt comeback, na zware crash in Spa in 2019

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Juan Manuel Correa Achttien maanden na een schokkende crash in Spa , tijdens de Formule 2 race op zaterdag, waarbij hij zijn beide benen braken en hij in coma raakte is Juan Manuel Correa hersteld van zijn verwondingen. Hij is klaar voor een terugkeer op circuit en dat doet hij in een FIA Formule 3-test op de Red Bull Ring in Oostenrijk.In Oostenrijk voegt de Ecuadoreaans-Amerikaanse racer zich bij ART Grand Prix voor de tweedaagse test. Correa doet dat met een speciale helm als eerbetoon aan zijn overleden collega Antoine Hubert. De Fransman bezweek aan de gevolgen van de Formule 2-crash op zaterdag 31 augustus 2019. Het logo van Hubert staat op de helm van Juan Manuel Correa. Hij toonde de helm op zijn Instagram.

“Ik ben ART Grand Prix super dankbaar. Het betekent veel voor me dat ze in mij en mijn comeback geloven. F3 is een tussenstap. Mijn droom is nog steeds om de Formule 1 te bereiken en dit is de eerste stap in mijn comeback”, zei Juan Manuel Correa in februari toen hij zijn terugkeer aankondigde.

Er zullen nog twee F3-tests plaatsvinden in Spanje, in de aanloop naar de eerste manche van het Formule 3-kampioenschap in 2021, op Circuit de Catalunya op 7 en 9 mei. Foto: Juan Manuel Correa

Lees het hele artikel op de volgende pagina Correa maakt comeback, na zware crash in Spa in 2019