Het laatste formule 1 nieuws

Daniel Ricciardo noemt zijn sterkste teamgenoot ooit in de Formule 1

Daniel Ricciardo noemt zijn sterkste teamgenoot ooit in de Formule 1

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Daniel Ricciardo heeft gezegd dat Max Verstappen de sterkste teamgenoot is waar hij tot nu toe mee geracet heeft. De Australiër is dit jaar overgestapt van het team van Renault naar McLaren. Dit lijkt vooralsnog een goede keuze te zijn. Alpine staat tot nu toe aan de staart van de grid, terwijl McLaren voor de podiumplaatsen mee kan doen. Zijn huidige teamgenoot, Lando Norris maakt indruk met de vierde plaats in Bahrein en een podium in Imola. Tijdens de afgelopen race kreeg Ricciardo zelfs de call om aan de kant te gaan voor zijn teamgenoot. Natuurlijk is Ricciardo nog aan het wennen bij het team en de verwachting is dat hij Norris zeker bij kan houden, dus naarmate hij de Brit beter leert kennen, kan zijn kijk veranderen over wie zijn sterkste teamgenoot is geweest.

Voorlopig blijft de Australische coureur van mening dat Max Verstappen, tot nu toe zijn sterkste teamgenoot is geweest. “Lando heeft goed gereden in Imola, maar ik blijf voorlopig zeggen dat Max mijn sterkste teamgenoot tot nu toe is. Dit komt ook omdat ik meer ervaring met hem heb”, zei Ricciardo in gesprek met EFTMOnline.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Daniel Ricciardo noemt zijn sterkste teamgenoot ooit in de Formule 1

Ziggo Sport is TV-rechten F1 kwijt

Ziggo Sport is TV-rechten F1 kwijt

Voetbal en autosport gaan meestal niet samen. Kijk bijvoorbeeld maar naar de gefaalde Superleague Formula. Afgelopen zondag kwam er echter een uitzondering