Het laatste formule 1 nieuws

Daniel Ricciardo reed 11 jaar geleden al op Portimão: "Ik heb hele goede herinneringen, ik won er de titel in..."

Daniel Ricciardo reed 11 jaar geleden al op Portimão: “Ik heb hele goede herinneringen, ik won er de titel in…”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het F1-circus maakt zich op voor de Formula 1 Heineken Grande Prémio De Portugal 2020 en racet komend weekend op het Autódromo Internacional do Algarve in Portimão. Een groot deel van de coureurs heeft geen ervaring op het Portugese circuit, maar Daniel Ricciardo wel. De Australiër van Renault reed 11 jaar geleden al op het circuit in het kader van de Britse Formule 3 en denkt met veel genoegen terug aan de dubbele race. “Ik heb hele goede herinneringen aan Portimão”, aldus Ricciardo in zijn voorbeschouwing op de race. “Mijn eerste race op dit circuit was in 2009 in de Britse Formule 3. Ik won er de titel in de voorlaatste ronde van het kampioenschap. In de eerste ronde stond ik op het podium en in de tweede race werd ik vijfde, maar het was voldoende voor de titel.”

“Eerder dat jaar had ik ook in Portimão mijn eerste test in de Formula Renault 3.5 auto. Destijds heb ik enorm van het circuit genoten en ik denk dat het met de moderne Formule 1-auto alleen maar beter zal zijn .”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Daniel Ricciardo reed 11 jaar geleden al op Portimão: “Ik heb hele goede herinneringen, ik won er de titel in…”