Het laatste formule 1 nieuws

Davina Michelle laat behoorlijke blunder tijdens F1 Zandvoort zien

Davina Michelle laat behoorlijke blunder tijdens F1 Zandvoort zien

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

‘I fell off the stage’ heet de titel van haar nieuwste video waarin ze een kijkje achter de schermen geeft in Zandvoort, waar ze het Wilhelmus zong. De 25-jarige Rotterdamse deed dat op een rood-wit-blauw podium op het rechte stuk bij de start- en finishstreep, voor de hoofdtribune die vol zat met overwegend in oranje gehulde toeschouwers. En al die toeschouwers – én Formule 1-coureurs, onder wie Max Verstappen – zagen hoe ze na afloop een flinke smakkerd maakte.

Gelukkig liep Davina niets ernstigs op en kan ze er inmiddels zelf wel om lachen. ‘Aan het einde van mijn eerste optreden moest ik het gewoon verknoeien. Veel plezier met het kijken naar mijn gestreste gezicht’, schrijft ze dan ook bij de video.

Pas je cookie-instellingen aan om deze content te bekijken

Over het optreden van de zangeres voorafgaand aan de Grote Prijs van Nederland was nogal wat te doen. Prins Bernhard, mede-eigenaar van het circuit en een van de belangrijkste mannen achter het binnenhalen van de Formule 1, had via een medewerker meerdere artiesten gevraagd om net als Davina Michelle gratis te komen optreden.

Nadat frontman Joshua Nolet van de groep Chef’Special dat had onthuld op sociale media, kwamen er veel boze reacties, met name vanuit de entertainmentwereld. Die sector voelt zich ernstig benadeeld, omdat festivals en grote concerten tot nu toe verboden zijn omdat het volgens het demissionaire kabinet geen geplaceerde evenementen zijn. De Dutch GP wordt daar wel onder geschaard.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Davina Michelle laat behoorlijke blunder tijdens F1 Zandvoort zien