Het laatste formule 1 nieuws

De Formule 1 leeft mee met de F1-fans: "Het is een schande voor de fans, maar veiligheid staat voorop"

De Formule 1 leeft mee met de F1-fans: “Het is een schande voor de fans, maar veiligheid staat voorop”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lance Stroll had een teleurstellende zaterdag op Spa-Francorchamps en hoopte op zondag posities goed te kunnen maken. Vanwege de bijzonder natte omstandigheden op het circuit in de Belgische Ardennen bleef het voor Stroll een teleurstellend weekend. Plek 20 was zijn deel. “Het is een echte schande voor de fans. Het spijt me dat ze de hele middag hebben gewacht op een race die op de trieste manier eindigde. We hebben het weer niet in de hand en veiligheid moet voorop staan. Het is een moeilijke beslissing voor de FIA ​​en de Formule 1 , maar het was de juiste. Het zicht op de baan was echt slecht. Het is geen prettig gevoel om op stukken als de Kemmel Straight te zijn, waar het zo snel is en je door de spray niet voor je uit kunt kijken.”

“Ik had graag geprobeerd om mezelf een weg terug naar boven te vechten; Ik had er alle vertrouwen in dat we goede vooruitgang konden boeken, maar het is nu voorbij en we zullen ons concentreren op de race van volgend weekend op Zandvoort “, zei Stroll in een verklaring van het team na de race.

Lees het hele artikel op de volgende pagina De Formule 1 leeft mee met de F1-fans: “Het is een schande voor de fans, maar veiligheid staat voorop”

F1 TV Pro

F1 TV Pro

Vanaf dit jaar is de Formule 1 niet meer live te kijken bij Ziggo. Als je de sport op de voet wil