Het laatste formule 1 nieuws

'De hoek waarmee Lewis de bocht aansneed, zou hij Verstappen altijd raken'

‘De hoek waarmee Lewis de bocht aansneed, zou hij Verstappen altijd raken’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Als je over de Formule 1 praat, kan je na dit weekend niet om de botsing tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen heen. Ook Marc Surer bespreekt dit onderwerp, in zijn nieuwe artikel voor Motorsport-total.com .

Na iedere race geeft Surer cijfers aan de coureurs. Hij geeft de coureurs zelf een cijfer, maar rekent ook de cijfers van de lezers mee en rest van de redactie. Samen komen zij tot een ranking die na iedere race wordt gepubliceerd op de website. Surer heeft dit keer het hoogste cijfer (een 1) voor Charles Leclerc , terwijl Hamilton en Verstappen hetzelfde cijfer krijgen: Een 2. Hamilton rekent op Verstappen

Verstappen heeft natuurlijk weinig laten zien, maar Hamilton krijgt dat cijfer ondanks zijn aanvaring met Verstappen. Surer zag het namelijk wel misgaan bij Lewis. ‘’Met de hoek waarmee hij de bocht aansneed, zou hij Verstappen altijd raken als Verstappen niet op zou geven’’, zegt de voormalig Formule 1-coureur.

Volgens Surer wist Hamilton dat maar al te goed, en wist hij waarschijnlijk ook wel waar het probleem zat. ‘’Max geeft nooit op. Het is Lewis die dat vaak doet, zoals in Imola . Na zijn verlies op zaterdag moet hij echter tegen zichzelf hebben gezegd: ‘Dit keer niet!’ Op de één of andere manier voelde je dat ze wel zouden crashen’’, besluit Surer.

Lees het hele artikel op de volgende pagina ‘De hoek waarmee Lewis de bocht aansneed, zou hij Verstappen altijd raken’