Het laatste formule 1 nieuws

De Vang verder als Saam onder de molen

De Vang verder als Saam onder de molen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De nieuwe naam voor De Vang is Saam onder de molen. Het restaurant onder ofwel naast de molen aan de Oudeweg in Nootdorp wordt nu gerund door de broers Jasper en Wouter Ammerlaan. Twee enthousiaste jonge kerels uit Honselersdijk die op 1 oktober 2018 een restaurant met ijssalon overnamen in het centrum van Hoek van Holland waar ze ook wonen. De naam van die zaak is Saam en dus kozen ze voor hun tweede restaurant in Nootdorp voor de naam Saam onder de molen.

Saam staat voor gezellig samen zijn, samenwerken, teamwork, enzovoort. De broers Wouter en Jasper willen er ‘samen’ maar ook samen met hun gasten in Nootdorp iets moois van maken, zoals dat ook in Hoek van Holland en korte tijd heel goed gelukt is.

Hoe jong de broers Ammerlaan ook zijn, ze zijn hoog opgeleid in horeca, hotelmanagement en small business en ze hebben een duidelijke visie. Bovendien zijn deze Westlandse heren bereid om zeven dagen per week hard te werken. De formule is qua aanbod en inrichting ook glashelder: ze zijn met Saam onder de molen zeven dagen per week geopend van tien uur ’s morgens met koffie en wat lekkers erbij tot sluitingstijd in de avond. In de tussentijd kun je lunchen, borrelen, dineren, gezellig op het terras zitten, wat je maar wilt.

Het culinaire aanbod is heel breed, van pannenkoek tot schnitzel en van kipsaté tot varkenshaasmedaillons, maar een lekker vega-salade behoort ook tot het pakket. Ze willen niet te exclusief zijn maar voor iedereen iets lekkers te bieden hebben. Kwaliteit en smaak staan hoog in het vaandel, evenals service en bediening. Jasper en Wouter willen het allemaal strak en goed in orde hebben. Ze hebben overigens bijna het gehele team van De Vang kunnen overnemen en door corona hadden ze goed de tijd om alles tot in de puntjes voor te bereiden, zodat ze op 1 juni 12.00 standby stonden en startklaar waren.

We praten op deze vrijdag 10 juli met de jongste van de twee broers. Dat is Jasper die is geboren op 1 januari 1997. Hij was één dag toen de tot nu […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina De Vang verder als Saam onder de molen