Het laatste formule 1 nieuws

De vijf races die Mercedes maar al te graag wil vergeten

De vijf races die Mercedes maar al te graag wil vergeten

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het team van Mercedes is de afgelopen jaren het dominante team op de Formule 1-grid geweest. Toch wil dat niet zeggen dat er nooit iets mis gaat bij de Duitse renstal. Op Twitter hint het team dat er vijf races zijn die ze maar al te graag willen vergeten, wij hebben ze voor je op een rij gezet.

Op Twitter kun je bepaalde woorden van je tijdlijn laten filteren. Dat is heel handig als je geen spoilers wil van je favoriete serie, je een afkeer hebt aan die ene bn’er of je een gebeurtenis uit het verleden diep weg wil stoppen. Dat laatste moet het team van Mercedes ook gedacht hebben. De admin wijst de Mercedes-fans er namelijk op dat zij hun accounts kunnen filteren en geeft hierbij alvast een paar tips. Er zijn namelijk vijf Grands Prix waar het team niet meer op gewezen wil worden. Ook de uitspraken “Valtteri, it’s James” wil de admin inmiddels niet meer horen.

Artikel gaat verder onder video Adding Sakhir 2020 as well just in case. � — Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1) February 19, 2021 Bahrein 2020 De Grand Prix van Bahrein werd overschaduwd door de horrorcrash van Romain Grosjean . De Haas -coureur wist gelukkig zonder ernstige verwondingen weg te lopen van de crash, maar de angst zat er desalniettemin goed in. Hamilton wist uiteindelijk de race te winnen, mede dankzij een late Safety Car. Bottas moest genoegen nemen met de achtste plek.

Sakhir 2020 George Russell mocht tijdens de Grand Prix van Bahrein instappen bij het team van Mercedes, ter vervanging van de zieke Lewis Hamilton . De Brit deed uitstekende zaken in zowel de vrije trainingen als de kwalificatie en leek zelfs op de eerste overwinning uit zijn carrière af te stevenen. Valtteri Bottas stevende op de tweede plek af. Een foutieve pitstop, waarbij de banden van Russell en Bottas verwisseld raakte, zorgde er echter voor dat beide coureurs een heel eind terugvielen. Duitsland 2019 Ook tijdens de Grand Prix van Duitsland in 2019 ging het mis tijdens een pitstop. Lewis Hamilton was op het laatste moment de pit […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina De vijf races die Mercedes maar al te graag wil vergeten